Анна Грозданова

Анна Грозданова

"Казвам се Анна Грозданова. Сертифициран инструктор по метода на Вим Хоф. Метод, съчетаващ специфични дихателни упражнения, излагане на студ и медитация/умствена нагласа. Метод, който за мен е един от най-работещите методи, които съм открила до сега, за да бъдем здрави, силни и щастливи. Пътувам с групи до любимия си остров Бали и за да има щипка сол, организирам събитията Fuckup Nights Sofia. Събития, в които открито говорим за провалите и неуспехите си, защото вярвам, че те са източник на сила, опит, мъдрост и израстване. В началото на пътя си преминах през върховете на нощния живот, с внимание изцяло насочено навън, без да осъзнавам, че има и вътре. Пътувах на запад, на изток, нагоре, надолу – сега пътувам навътре и навън. Докато управлявах едни от най-известните клубове в България, бях в едната социална крайност. След фалит и бърнаут преминах и в другата. Бях в уединение – година и половина, живеейки на остров Бали. Днес осъзнавам, че в баланса между двете ми е най-добре. Пътешественик по душа, обичам хората, движението, непознатото, така както спокойствието, самотата и тишината. Вярвам, че нашият ум, душа и тяло, и способностите, които притежаваме са много по-големи отколкото самите ние предполагаме."

Намери комфорт в дискомфорта!

Искаме да нямаме трудности и всичко да ни се случва лесно, но животът постоянно ни поднася ледени вани и предизвикателства, с които трябва да се справяме. Не можем да контролираме това, което се случва извън нас, но можем да се научим да избираме как да реагираме.

Не се борете със студа, защото никога няма да победите!

Когато се научим как да бъдем господари над ума си, това ни дава изключителна сила и свобода. Когато приемем, че в живота има от всичко и спрем да му се съпротивляваме, тогава идва лекотата.

А как можем да използваме студа и дишането, за да станем господари над тялото и ума си ще разберете по време на лекцията ми.

Очаквам ви, ще бъде интересно!