Биониа

Биониа е семейна организация, посветена на популяризиране и предизвикване на активен  начин на живот – без клишета и общовалидни правила, в търсене на индивидуален подход за добър живот. Естествени движещи сили са ентусиазмът и желанието им да споделят личен опит и начин на живот по-близо до природата.

Екипът на  Биониа вярва, че най-добрият производител на всички жизнено важни вещества за човешкия организъм е природата. Затова създадоха патентована линия от натурални хранителни продукти „Произведено от ПРИРОДАТА. За всеки дом.“, с които доставят в лесен за консумация и 100% натурален вид необходимите на човека нутриенти: витамини, минерали, белтъчни, фибри и др.

Сред продуктите им са Биониа Бирена мая на люспи, Биониа Енгевита хранителна мая на люспи, Арония на пердушини и Шипка на пердушини. Всички тях ще можете да опитате или купите по време на фестивала „Свободата на бъдеш“.

Повече информация относно всички техни проекти (има и други като незабравими велопоходи, консултации относно храна и натурална хигиена и др.) можете да намерите и на страниците им: www.bionia.bg илиwww.facebook.com/Bionia, както и да се свържете с тях на: E-Mail: info@bionia.bg .

Приятно пътешествие сред природата!