BioVita

Биовита 14 ООД е малка българска семейна фирма, която се занимава с разработка, производство и разпространение на натурални продукти за здравето. Регистрирана е в София през 2014година.

Основната ни цел е да  се грижим за здравето на хората по безопасен начин.За това използваме 100% натурални продукти, които съчетахме с иновативна японска технология за влагане на активни съставки в капсула CombiCaps (единствена на българския пазар). Всеки продукт е комбинация от нутриенти, част от които са патенти на различни европейски фирми, имат клинични проучвания ,доказан ефект и одобрени здравни претенции от Европейския орган по безопасност на храните(EFSA). Използваните природни източници  са нови за нашия пазар, но с познати от хилядолетия лечебни свойства – тученица, броколи, червен ориз, японска фалопия, годжи бери и други. Комбинациите между различните съставки водят до подсилване на тяхното действие и не се срещат в други продукти. Действието им се осъществява на клетъчно  ниво. Чрез използваната технология  се създава двуфазна система “пелети в масло”, което води до  висока стабилност, по добра бионаличност, удължен механизъм на действие, липса на странични ефекти.

Произвеждат се във водещ фармацевтичен завод в  Германия по всички правила за добра производствена практика (GMP) по поръчка на Биовита.

Всичко в нашата работа е подчинено на  философията – здраве, баланс и хармония от природата.

Стремежът ни е името БиоВита да стане символ на природосъобразна грижа за здравето. Да бъде разпознаваемо от хората като ефективен начин за предпазване от заболявания или справяне с вече възникнал здравословен проблем още в самото начало.Искаме хората да свързват името Биовита с високо качество, доказано действие и безопасност. Да имат доверие в нашите продукти, да са доволни, да са щастливи и най-вече здрави. И искаме броят на тези хора непрекъснато да расте.

Още за продуктите може да видите тук: http://www.biovita-supplements.eu/

както и тук:

www.facebook.com/biovitasupplements

silvanapopova@abv.bg

Tърсете в аптеките и биомагазините