Десислава Писарова

Десислава Писарова

JustBe ритрийт | VII издание | 9-11 юни 2023 | Хотел Лион**** Боровец

ВОДЯ – СЛЕДВАМ…или кое еТРЕТОТО?

Каня ви да посветите този уъркшоп на важно за вас взаимоотношение, независимо дали другият човек присъства. А може да го посветите и на най-важният човек – вас самите. Творческият процес помага по един лек и забавен начин да разберем повече за себе си и връзката между родител-дете; братя-сестри; в партньорската двойка и др.  Чрез различни практики, движение и арт материали ще изследваме, експериментираме, наблюдаваме, творим, усещаме. Ще опитаме да мислим по-малко, да чувстваме повече, да чуем интуицията, сърцето, тялото; да се свържем с посланията на образи, символи и движения. Не са необходими никакви творчески умения и не целим създаването на естетически продукт.

Чрез упражнения и  методи на експресивната арттерапия ще разгледаме някои от следните въпроси и теми: 

  • Какво се случва ако не контролирам?
  • Какво е да се оставя и доверя?

Водя  или следвам; действам или чакам; давам

Деси Писарова е практикуващ психолог-консултант, арттерапевт  и обучител. Работи индивидуално с младежи, възрастни, партньорски двойки и води обучения и групи за себепознание и терапия. В практиката си съчетава различни методи като учене чрез преживяване, лекуване на травми от детството, коучинг, семейни констелации, експресивна арттерапия, медитация и др. Има богат опит и квалификации за консултиране, обучение и развитие на хора и екипи. 

За себе си в личен план бих казала, че съм душа, която обича тишината, природата, хората и изкуството. Творческата енергия винаги е била мой спътник, вдъхновение, спасител, подкрепа, работа и удоволствие. Затова наричам своя подход и организация с HeART Therapy – връзка с нашата същност, терапия с изкуство, общуване от сърце-в-сърце.

Свържете се с Деси

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email