Десислава Писарова

Десислава Писарова

Деси Писарова е практикуващ психолог-консултант, арт терапевт, коуч и обучител. Партньор и създател на Art & Yoga Retreat и HeART Therapy. Работи индивидуално с младежи, възрастни, партньорски двойки и води обучения и групи за себепознание и терапия. В практиката си съчетава различни методи като учене чрез преживяване, лекуване на травми от детството, коучинг, семейни констелации, експресивна арт терапия, медитация и др. Има богат опит с обучение и развитие на хора и екипи. 

Още за Деси: https://hearttherapy.eu/

“За себе си в личен план бих казала, че съм душа, която обича тишината и времето насаме; щастлива съпруга и майка. Творческата енергия винаги е била мой спътник, вдъхновение, спасител, подкрепа, работа и удоволствие. Затова наричам подхода си HeART Therapy – връзка с нашата същност, терапия с изкуство, общуване от сърце-в-сърце..”

Как да говорим при трудности в отношенията?

Майката се отчайва, бащата отсъства, детето  се тръшка, тийнейджърът се цупи, бабата се оплаква, колегата страни, шефът се гневи…палитра от отношения, които са моментно или дълготрайно трудни.

Фокусът на срещата ни е върху това как да останем свързани с другия, когато ситуацията, емоциите или поведението не са особено приятни.

Чрез практически упражнения ще покажем: Кое е обичайното ни говорене по инерция? Как то мигновено или бавно и напоително руши усещането, че си свързан, разбран, приет?

Има една първа стъпка в общуването с малки и големи, която е пътят към близостта. Заповядайте да си набавим този витамин, който пази имунитета на взаимоотношенията.