Динка Колева

Динка Колева

Фестивал Свободата да бъдеш | XXI издание | 28 октомври 2023 | Интер Експо Център

За опорите в живота и вътрешната ни устойчивост

Житейското ни пътуване има своята цикличност, наситена с много и различни преживявания – някои приятни и вдъхновяващи, други предизвикателни и болезнени. Обикновено първите ни носят вкус към живеенето, а вторите са покана към преосмисляне и растеж  Всички те са неизбежни и нужни. Това, което е важно за качеството на живеенето ни е КАК ще изберем да преминем през всички тях, в каква степен ще осмислим и интергрираме трудностите по пътя си и кои са нещата, които ни помагат във времена на кризи… 

Тази тема е покана да обърнем своя фокус именно към нещо важно за всички ни – РЕСУРСИТЕ, които имаме в живота си и това как ги оползотворяваме по съзидателен за нас начин. Част от въпросите, на които ще обърнем внимание са:

–  Защо е важно и ценно да познаваме и развиваме своите вътрешни и външни ресурси (опори)? Как да ги открием?

–  Как да развиваме своята вътрешна устойчивост и своите “супер сили” (качества)?

–  Как да използваме ресурсите си по градивен за нас начин в ежедневието и във времена на “бури” и предизвикателства?

Чрез кратка информативна част, споделен личен опит и интерактивни подходи (кратки преживелищни упражнения) ще имате възможност да обогатите себе си по лек и същевременно дълбоко начин.

Динка Колева е семеен консултант (психотерапевт) и фасилитатор по Семейни констелации.

Професионалният ѝ път минава през сфери като детско здравеопазване, социална работа и мениджмънт, които я отвеждат в полето на психотерапията.

Преминала е 7-годишен период на обучение по Фамилна психотерапия и 4-ри годишен период на обучение в метода Семейни констелации. Редовно надгражда своите знания и умения чрез участие в специализирани обучения и групи за личностно и духовно развитие. Подходът й на работа е индивидуален, като съчетава откритията на съвременната психотерапия и мъдростта от древните източни знания за човека.

Свържете се с Динка

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email