Ако искате да полетите и да се освободите от моментната умора, летаргия, подтиснатост или задръжки, заповядайте и заедно ще ги трансформираме в светлина и енергия!

Ударните инструменти ще бъдат осигурени от нас. Не се изискват музикални способности или талант 🙂

Ритъм лабораторията е част от програмата на фестивал Свободата да бъдеш

13 април 2024 | 13:30 Зала Панорама

Ритъм лабораторията е отворена за всички участници във фестивала, без значение на категорията билет, който имат. Седящите места, за които са осигурени инструменти, са ограничени до 100 души. 

Martin Ivanov Drum circle

Фасилитатор

Мартин Иванов е композитор, диригент, ритъм коуч и изследовател, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Завършва престижните Berklee College of Music – Boston, University of Memphis и University of Massachusetts. В последните две учебни заведения преподава композиция, аранжиране, ансамбли и др. Свирил е и композирал за джаз музиканти и оркестри като Рой Хардгроув, Еди Даниелс, Дейв Самюелс, Джордж Гарзон, Brussels Jazz Orchestra и др.

Мартин Иванов полага основите на ритъм терапията и ритъм фасилитирането в България.  Автор на книгите „Малахитовата гора“, „Алхимия на ритъма” и „Звуци от тишината“. Провел е хиляди обществени, образователни, корпоративни и терапевтични събития, основани на ритъма и изразните средства на ударните инструменти.

Мартин Иванов е единственият в България официално оторизиран дръм съркъл фасилитатор от световно известната американска компания „REMO, Inc.”.

Член е на Съюза на Българските Композитори и на Асоциацията на Канадските Композитори.