%d0%b3%d0%b0%d0%bd%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b0-260x300

Ганета Сагова

Ганета Сагова е търсеща личност, главен редактор и издател на Списание 8. След дългогодишен опит като водещ финансов журналист, тя пренасочва уменията си и се посвещава на темите на Новото време. Тя е от този рядък вид журналисти, които поддържат жив истинския смисъл на професията – а именно с критичен ум и чисто сърце да споделят на достъпен език информация и знание за актуалните за времето теми.

Търсенията й като човек, автор и изследовател я срещат с много интересни личности и преживелици от различни сфери на живота, духовността, науката, културата.

През последните години Ганета Сагова се докосва и опознава отблизо традицията на филипинските лечители, които лекуват чрез т.нар. безкръвни операции.

Чудеса и духовност

Съществуват ли днес чудеса, или това са врели-некипели от приказките?  Могат ли хора да левитират, да материализират предмети, да проникват през стъкло, да огъват лъжици, при атака да се защитават, без да докосват противника, да правят операции с голи ръце, да четат мисли…? Истина ли са историите за хора, които владеят такива способности, или става дума за шарлатания?

Този месец Списание 8 навършва 10 години. За 10 години станахме свидетели на много чудеса, които документирахме със снимки, видеа и предмети, които с радост ще ви покажем на 20 октомври 2018 г. от 12,15 ч.

Но чудесата повдигат и втори, още по-важен за мнозина въпрос. Чудесата признак на духовност ли са? Това, че някои хора имат чудотворна дарба, означава ли, че можем да им се доверим?