Георги Христов

Георги Христов

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание
13 април 2024 | Интер Експо Център

Синдромът на отложения живот

Всеки един от нас, ако няма специални интелектуални и телесни “запитвания” в този живот, независимо от възрастта и типа на личността, може да разгърне дарбите и талантите си. При повечето хора те остават в зародишна форма, защото предразсъдъците и закостенелите ни разбирания просто не им дават шанс!

Знаете ли защо става така!? Защото избираме лесното: да сме част от стадото или пък залитаме в “духовното околовръстно”, или живеем програмирани, с разцепена на парчета психика!

Избираме “синдрома на отложения живот”, защото е най-лесно. Живуркаме си автоматизирани като роботи и всичко най-хубаво се случва на някой друг. Предпочитаме да четем и слушаме за великолепния живот на “избраните”, защото видите ли те са едва 1% от населението. А останалите са обречени да гледат отстрани като при посещение в музей. А всъщност животът е “шведска маса”, от която с наслада да взимаме всичко, което се предлага тук и сега.

Георги Христов (Муру Хорхе) е с 30-годишен опит в сферата на развитие на човешкия потенциал. Един от основателите на първия ритрийт център в България през 2012 г., създател на авторски практики като ИН-йога за петте сетива, Автентично движение и др. 15 години е организатор и водач в лично създадени от него програми за пътувания по места на силата в България и по света, автор е на книгата “Душата ми на пътя”,  създател на тримесечната когнитивно-поведенческа игра “Ела при себе си”.

През последните две години Муру Хорхе премина необикновено обучение в “Екстернат за спътници” чрез центъра за “Духовна интеграционика” на Катерина Санторина, който съчетава класическа психология, метафизика, депривация на съня, когнитивно-поведенческа терапия, телесно ориентирана терапия, методът “Преобразование на рода” и новаторски техники непознати на широката публика за “ПИРАТСТВО на мозъка” и трансформиране на ФАБРИЧНИТЕ НАСТРОЙКИ – ВРОДЕНИТЕ И ПРИДОБИТИ програми и навици. В момента преминава през уникален новаторски курс към университета на Heltfordshire за психология на роботи.

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email