Гергана Маркова

Гергана Маркова

Фестивал Свободата да бъдеш | XX издание | 22 април 2023 | Интер Експо Център

Сделката на кошарата

Определяме ли правилата в живота си? Ние ли избираме? И дали не се отказваме несъзнателно? Каква е сделката, която сключваме със системата, на която принадлежим?

Как мисленето ни влияе на изборите ни? И оттам на действията и резултатите ни? Какви са различните нива на мислене и как се отразяват на свободата ти? Как правим избори в нашия живот и какво можем да подобрим? Какви капани имаме в мисленето и как да се освободим от тях?

Тези и още въпроси ще дискутираме с Гергана Маркова.

Гергана Маркова е консултант Развитие на хората и организациите и обучител с 27 годишен опит. Тя помага на мениджърските екипи на средните и големи организации да изградят умения за непобедимо лидерство и висока ефективност.

Изучавала е различни системи за лидерство и личностно развитие, включително развитие на мисленето при известни автори и консултанти. Професионален обучител и сертифициран коуч.

Голяма част от над 20-те хиляди часа проведени обучения са насочени към това да повишават ефективността на хората в бизнес компаниите, да изграждат подход за развитието и задържането на топ-талантите в организациите и да подобряват взаимодействието на компаниите с техни контрагенти и партньори.

Свържете се с Гергана

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email