Гергана Радович

Гергана Радович

 

Гергана Радович е холистичен терапевт и сертифициран преподавател по ТЕС към Българската асоциация за развитие на енергийната психология.

Нейни клиенти са предимно заети жени на възраст между 30 и 50 години, които не разполагат със свободно време и живеят под напрежение, но биха искали да изглеждат по-добре, да спят по-спокойно и да се бъдат енергични и уверени в себе си.

Тя има уникален холистичен подход на работа, който комбинира движение, хранене и управление на емоциите, като основният й фокус е насочен към постигане на бързи резултати. Има 15-годишен опит като авиационен инструктор, по време на който помага на пилоти и авиационни техници да спят по-добре и да управляват по-успешно стреса и умората, неизбежно свързани с тяхната напрегната работа.

Гергана е единственият в Европа Мастер треньор по Ти-Тап – метод, който помага за бързо заздравяване и стягане на тялото.

Благодарение на всичко това клиентите й могат да постигат предсказуеми, задълбочени и трайни резултати като подобряване на здравето, хармонизиране на отношенията с близки хора и колеги, подобряване на качеството на съня, а оттук и по-добра ефективност и увереност в професионалната сфера.

Може да откриете повече на

www.enepsy.bg

www.ShapeSweetness.com.

Емоционалният глад и как да се справим с него?

Склонен ли си да ядеш дори и без да си гладен?
Похапваш ли, когато си разстроен, за да се успокоиш или да се разсееш?
Умираш ли си за сладки, солени или тестени изделия?

Ако си отговорил с „Да!“ поне на един въпрос, не пропускай тази практическа лекция. В нея ще откриеш връзката между потиснатите емоции, глада и напълняването. Ще разбереш какво представлява емоционалният глад, как до го различаваш от физическия и как успешно да се справяш с него чрез техниките за емоционална свобода (ТЕС).

ТЕС е най-лесният и ефективен метод за преодоляване на проблемите, свързани с храненето, като наднормено тегло, пристрастяване към определени храни или хранителни разстройства. Към настоящия момент хиляди хора по света успешно прилагат ТЕС, за да постигнат тялото, за което мечтаят, без да се подлагат на строги диети и изтощителни тренировки.

Ела на лекцията, за да го постигнеш и ти!