Иван Мирчев

Иван Мирчев

Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence). Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.

За контакти: imc@ivanmirchev.com, 088 582 9243

“Моят път към коучинга и развиването на лидери и екипи преминава през повече от четвърт век вникване в дълбините на човешката душа и изследване на връзката ѝ с Трансцендентното. Зад гърба си имам 28 години служене като пастор, в което важен фокус за мен е било да подкрепям огромен брой хора в тяхното духовно и личностно израстване.”

Животът като приключение

Остави дистанционното настрана, стани от дивана и влез във филма – сега ти си главният герой, а това е твоят живот като приключение.

Животът като приключение не се състои в това да търсиш приключения, за да разнообразиш сивото си ежедневие или да избягаш от кризите и напрежението. Животът като приключение се състои в това да превърнеш ежедневието си – независимо какво е то – във вълнуващо приключение на личностното ти израстване.

Ще говорим за:

  • Изграждането на подходяща нагласа, чрез която можем да гледаме на отношенията си, бизнеса, личния живот като на приключение;
  • Трудностите в живота като необходима част от всяко истинско приключение;
  • Вътрешната трансформация на героя по време на пътуването му;
  • Някои ключовите умения, необходими, за да живеем пълноценно приключението на своя живот.

В живота като приключение личностното израстване не е крайната точка на пътуването. Крайната точка е нашият принос за другите.