Иван Мирчев

Иван Мирчев

Фестивал Свободата да бъдеш | XX издание | 22 април 2023 | Интер Експо Център

Ти си твоята история - наративната идентичност

Добрият живот в крайна сметка е да имаш добра лична история.

Нашият ум придава смисъл на реалността, като създава истории от случващото се. Най-важната от всички тях е нашата лична история. Точно тя определя кои сме ние повече, отколкото всички факти за нас (произход, пол, възраст, социално положение, професия и др.), личностни и характерни черти. Тя снабдява живота ни с чувство за смисъл, цялостност и значимост. Чрез нея ние възприемаме себе си, света и другите, правим нашите избори, взимаме решения, поставяме цели, предприемаме действия, изграждаме отношения с другите и със света.

В лекцията ще говорим за това как пишем, редактираме и четем нашата лична история, какво прави една лична история добра или лоша и каква е нашата лична роля в това.

Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence). Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.

 

"Моят път към коучинга и развиването на лидери и екипи преминава през повече от четвърт век вникване в дълбините на човешката душа и изследване на връзката ѝ с Трансцендентното. Зад гърба си имам 28 години служене като пастор, в което важен фокус за мен е било да подкрепям огромен брой хора в тяхното духовно и личностно израстване."

Свържете се с Иван

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email