Иван Мирчев

Иван Мирчев

Иван Мирчев е акредитиран коуч (ACC) към ICF (International Coaching Federation). Сертифициран е като екипен и групов коуч (Erickson Coaching). Има професионална квалификация в областта на емоционалната интелигентност (International Society for Emotional Intelligence). Работи с хора и екипи, които са готови да бъдат предизвикани да продължат да откриват и развиват потенциала си, за да променят средата, културата, бизнеса и живота към по-добро.

За контакти: imc@ivanmirchev.com, 088 582 9243

“Моят път към коучинга и развиването на лидери и екипи преминава през повече от четвърт век вникване в дълбините на човешката душа и изследване на връзката ѝ с Трансцендентното. Зад гърба си имам 28 години служене като пастор, в което важен фокус за мен е било да подкрепям огромен брой хора в тяхното духовно и личностно израстване.”

Любовта е пълна бъркотия

Истинско ли е било изобщо или и двамата сте се заблуждавали? Как е възможно толкова много да се обичате, но също и да се мразите? Толкова да си помагате, но и да си пречите. Да сте най-големите приятели, но и най-големите врагове. Да се вдъхновявате един друг, но и да се обезсърчавате. Да се привличате страстно, но и да се отблъсквате. Да се наранявате, но и да се утешавате и изцелявате. Да сте най-големите си критици, но и най-големите си защитници.

Любовта е бъркотия. Голяма бъркотия, с която трябва да се научите да се справяте заедно. Иначе и най-вълшебната и красива приказка много бързо и лесно е погълната от „черната магия“ на негативизма.

Няколко мисли и идеи за това как любовта от приказка се превръща във филм на ужасите и как да си върнем отново красотата и „вълшебството“.