Йосифа Стоянова

Йосифа Стоянова

Йосифа  учи астрология в Оксфорд. Цял живот се занимава с мотивациите, нагласите и отношенията между хората, както и с комуникацията в най-широк план. Интересува се от процеса на доверяване и т. нар . counselling art, или ” изкуството на доверието и напътствието”, в което се вписват много съвременни практики, които не могат да бъдат заменени от машините.  Връзките са едни от тях и заемат централно място и роля в театъра на живота.

Каква ще бъде връзката ни или как да си направим астрологична синастрия?

Кодът на връзката, дешифриран със синастрията и астрологията – един нов поглед към нашите възможности в нея!

Всяка връзка има аспекти, които не са докрай ясни и на участващите в нея. Всеки от нас е имал моменти, в които му се струва, че повтаря стари модели, не може да се откъсне от тях и дори буксува…Или, че другият сякаш се променя, не е вече същият, нещата сякаш излизат от контрол, разпадат се, магията изчезва…

Тогава на помощ ни идва “другата гледна точка”, анализът на архетипните поведения, на астрологичните предопределености и ни “просветва” – ето къде било разковничето!

Нека научим какви са енергиите и силите, аспектите, планетите и техните действия на 21 април!

Нека направим сами едно пътешествие из дебрите на нашите звездни компютърни програми и чуем музиката на космоса, която ни кодира!

Да, всяка връзка има код и послание и ние можем да сме по-успешни или/и по-щастливи и реализирани в нея, ако го знаем.

На 21 април от 11:15 ч ще научим как – с помощта на синастрията и уникалнaта  ѝ  система за тълкуване, която ще ни помогне да дешифрираме кода ѝ.