Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн

Фестивал Свободата да бъдеш | XX издание | 22 април 2023 | Интер Експо Център

Пет мощни психотехники за вътрешен баланс днес

Влияем на мозъчната химия, укрепваме нервните пътища и превключваме от напрежение и хаос към хармония и свободен от стрес живот чрез действен алгоритъм, почерпан от извора на Йога нидра!

Любомир Розенщайн изследва в продължение на повече от 25 години западните и източните подходи към вътрешния свят на човека и променените състояния на съзнанието. През 1995 г.  създава  за първи път в страната Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, програми с дълбока релаксация, както и поредица дискове с йога нидра – йога на съня и пранаяма. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info.

Автор е на книгите „Розовите очила на душата“, „Планетата на щастието“, „Вътрешният лечител“, на статии, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по  психология, йога, тантра, медитация, в които възражда магическата, позната от древността сила на думите да променят психичните състояния и да водят към спокойствие, равновесие, светлина и увереност, така необходими ни днес. В последните години  представя в София самостоятелните си изложби-медитации „Рила. Живата планина“, „Дърво от вечност“ и „Планетата на щастието“.

Свържете се с Любомир

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email