Магдалена Пашова

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Магдалена Пашова

Магдалена Пашова е нутриционист от CSNN и автор на книгите “По-здрави бебета” и “В кухнята на модерната жена”. Маги пише за редица издания, води седмична ТВ рубрика под името “Здрави с Маги” в Канал 3 и поддържа собствен сайт (www.magipashova.com) с много информация за храната и здравето. Убедена е, че всеки от нас държи ключът към собственото си здраве и необходимо да разполагаме само с правилната информация, мотивация и позитивна нагласа, за да се научим да използваме този ключ, да живеем пълноценно и да се радваме на отлично здраве!

Жената-хамелеон и здравето

Коя е тя? Жената хамелеон, която сменя кожи. Която умее еднакво добре да бъде дъщеря и майка, съпруга и приятелка, да има успешна кариера и подреден дом, да изглежда добре, да бъде информирана, социално-ангажирана, забавна, да мисли за всичко (мултитаскингът ѝ е втора природа!) и да се грижи за всички. Умее ли тази жена да се погрижи за себе си?

Модерната жена хамелеон знае много за здравето, храненето и нуждата от баланс, но често не успява да ги включи заедно в едно изречение: изречението, описващо собствения ѝ живот.

Ако ти си тази модерна жена, ела, за да си говорим за теб! За това как да  подредиш пъзела на собственото си здраве и къде е мястото на отделните парченца –  хранене, движение, мисли, емоции и убеждения в него.