Мария Падалски

Мария Падалски

Фестивал Свободата да бъдеш | XXI издание | 28 октомври 2023 | Интер Експо Център

Ценностите - мостът през нашите различия

Живеем в изключително разединено общество. Желанието ни да бъдем прави, да изразим и наложим собствената си гледната точка, сякаш е много по-силно от това да търсим какво ни обединява, как можем да си взаимодействаме и да се обединим около важните за нас неща, като индивиди, семейства, общности, нация.
Често в основата на нашите различия стоят добре вклинени вярвания, които през периода на нашето израстване и съзряване сме възприели за истина и именно те ни пречат да живеем в синхрон със себе си и другите. Вярванията са отминал контекстуален опит, който неосъзнато пренасяме в сегашния момент и базираме своите решения и действия на него, много често в противоречие с нас самите и в конфликт с хората около нас.
По време на предстоящата ни среща ще изследваме разликата между вярвания и ценности, ще търсим пресечните ни точки и как можем да надскочим различията си, за да създадем нещо по-голямо и стойностно заедно (във всички аспекти на взаимодействието между двама и повече души)
Участниците ще имат възможност да обменят опит в групи и усетят от първо лице задвижващата сила на споделените ценности, както и да работят със свои ограничаващи вярвания, които им пречат да живеят в радост и удоволствие.

Мария Падалски подкрепя хора, които искат да изграждат живот и работа в синхрон със своите ценности. Чрез People Portal работи с компании, които разбират важността на организационната култура и искат да прескочат пропастта между стратегия и култура и да изградят своята отличителна идентичност, и като търговска, и като работодателска марка. 

Мисията й е да работи за това повече хора да живеят в унисон с ценностите си. Чрез своите програми базирани на ценностите, Мария мечтае да достигне до 1 милион души, които да изграждат живот и работа, които обичат.  

Мария е сертфициран консулт в областта на трансформирането на организационната култура към Barrett Values Center, сертифициран NLP Мастър Практик, пътешественик, майка на Ноа, пилигрим от Сантяго де Компостела и съпруга на Добрин.

Свържете се с Мария

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email