Мария Падалски

Мария Падалски

Фестивал Свободата да бъдеш | XX издание | 22 април 2023 | Интер Експо Център

Силата на личните ценности

Личните ни ценности носят огромна сила, те определят нашите решения и поведения.

Водещите ни ценности са нашият вътрешен компас и навигационна система, която можем да използваме, за да изградим живот и работа, които обичаме.

Много хора не минават през осъзнат процес на изследване, разбиране и работа със собствените си ценности и често живеят в неяснота, липса на баланс и противоречие.

Когато не познаваме и не живеем спрямо ценностите си, ние се намираме в състояние на постоянен дисбаланс, липсва на удовлетвореност, свързаност, липса на яснота и увереност в собствените ни сили и възможности. Усещането е, че живеем нечий друг живот и често се оказваме на места и в ситуации, в които се чувстваме непълноценни и в компромис със себе си.

Познаването и следването на личните ни ценности е възможност да реализираме потенциала си в унисон с това, което сме и да изграждаме пълноценни взаимоотношения със света около нас.

Заповядайте на презентацията “Силата на личните ценности”, за да научите повече за това:

🔵Как се формират ценностите и как влияят на нашите решения

🔵Кои са водещите ви ценностите и до колко осъзнато живеете спрямо тях

🔵Как да правите избори през призмата на ценностите и да изграждате живот и работа, които обичате

Мария Падалски подкрепя хора, които искат да изграждат живот и работа в синхрон със своите ценности. Чрез People Portal работи с компании, които разбират важността на организационната култура и искат да прескочат пропастта между стратегия и култура и да изградят своята отличителна идентичност, и като търговска, и като работодателска марка. 

Мисията й е да работи за това повече хора да живеят в унисон с ценностите си. Чрез своите програми базирани на ценностите, Мария мечтае да достигне до 1 милион души, които да изграждат живот и работа, които обичат.  

Мария е сертфициран консулт в областта на трансформирането на организационната култура към Barrett Values Center, сертифициран NLP Мастър Практик, пътешественик, майка на Ноа, пилигрим от Сантяго де Компостела и съпруга на Добрин.

Свържете се с Мария

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email