Мария Падалски

Мария Падалски

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

Лекуващата сила на поезията

Всеки от нас се справя по различен начин с трудностите и радостите на живота, но колко често ни се иска да съществува едно лекарство, което да ни помогне да излекуваме самотата, болката, разочарованието, тревогите по близък човек, всички форми на любов, притесненията за децата ни, стреса, усещането ни за недостатъчност, нестихващите ни опити за контрол и перфекционизъм?!

Едно лекарство, която мигновено да впръска надежда и кураж, да ни накара да се усетим чути и видяни, което може да ни даде сила и енергия за справяне с живота.

Има ли такова лекарство, което да лекува душата, да задвижва тялото и да предизвиква ума?

Има ли такова лекарство, което да е достъпно за всички, да ни прави по-добри, по-спокойни, по-смели, по-любящи, по-човечни, по-свързани, по-приемащи?

Има. Поезията.

Заповядайте на фестивала “Свободата да бъдеш”, за да разберете как можем да използваме лечебната сила на поезията, за да откриваме и разбираме себе си.

Мария Падалски е фасилитатор и обучител, консултант по организационна култура и ценности. Подкрепя хора и екипи, които искат да изграждат устойчиви и здрави работни взаимоотношения и среда на сътрудничество, уважение и подкрепа, в унисон с техните ценностите.

Нейната мисия е повече хора да знаят, разбират и живеят в синхрон със собствените си ценности, което е според нея, е в основата на нашето индивидуално и колективно добруване.

По душа Мария е изследовател и търсач на приключения, любопитна към света, пътува често и разпъва границите на собствените си възможности.

Отношението й към красотата в света и развитието на човешкия потенциал я провокира да изследва територии като поезията, танците и фотографията.

Свържете се с Мария

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email