МЛД Трейдинг

МЛД Трейдинг е фирма специализирана в областта на маркетинга и дистрибуцията на нишови, висококачествени лекарствени и медицински продукти, интимна козметика и хранителни добавки.

С 30 годишен опит, фирмата е официален представител за България и Румъния на световни брандове като:

Във фестивала „Свободата да бъдеш”, МЛД Трейдинг има удоволствието да участва с продуктите на британската фирма Mycology Research Laboratories Ltd (MRL).

MRL е производител на продукти от гъбна биомаса под формата на диетични добавки или функционални храни в съответствие с органичните стандарти на ЕС. От 1997 г. насам фирмата се фокусира върху клиничното развитие на храненето с гъби, провеждайки изследвания в Европа, Китай и Япония, за да докаже присъщите им ползи за здравето.

Продуктите на MRL съдържат 100% органична култивирана гъбна биомаса, мицел и примордия (младо плодово тяло), култивирани в биомаса, която се отглежда върху стерилизиран субстрат съгласно стандартите ISO 22000: 2018 в ЕС.

На нашия щанд може да научите интересни подробности за вече популярните медицински гъби Лъвска грива (Lion`s mane) и Кориолус (Пуешка опашка).

Hericium-MRL (Лъвска грива): Памет, концентрация, имунитет

Известна като „гъбата за ума“, тя се използва от векове за поддържане на когнитивното здраве. Богати на антиоксиданти и бета глюкани, тези гъби осигуряват неврозащита, регулиране на имунната система и подкрепа на нервите. В нашия модерен свят Hericium-MRL обикновено се използва за подобряване на паметта, яснотата и концентрацията. Той е отличен съюзник на учещите се студенти, креативните личности или застаряващите умове!

Coriolus-MRL (Пуешка опашка) – Имунитет, здраве на червата

Кориолус е гъбата за имунитет. Тази гъба е богата на бета-глюкани, които естествено стимулират и изграждат имунната система. Coriolus-MRL е красиво зимно допълнение към всяка аптечка! Сигурен съюзник през сезона на настинки и грип. Тази гъба е източник на пребиотични фибри, които подхранват нашите добри чревни бактерии, за да поддържат оптимално чревно здраве. Нищо чудно, тъй като 80% от нашата имунна система се намира в червата.

Повече информация за нас и продуктите ни на:

FB: https://www.facebook.com/MLDTrading

In: https://www.instagram.com/mld.trading/

И за любимата ни Лъвска грива:

FB: https://www.facebook.com/HericiumMRL

In: https://www.instagram.com/herici.um.mrlbulgaria/

Web: www.mldtrading-bg.com