Моника Балаян

Моника Балаян

Моника Балаян е дипломиран психолог от Ереванския държавен университет, с повече от 25 години практика,  квалифицирана в немската програма ProSME, в  международната организация Таcis SMEARM и в американската програма АЕD.
Тя е преминала обучение при най-добрите треньори на Русия, Германия, Холандия, Франция, САЩ. Автор на програми и инструкции за треньори, както и на множество публикации.

Нейната професионална дейност включва позицията експерт и съветник на Президента на РАрмения, където разработва програми за комуникация на президентския апарат с обществеността в период на преход. Провела е тренинги и консултирала като независим треньор, психолог–консултант в различни градове на Армения, Русия, както и в Германия, България, Кипър, Украйна, Белорусия. Консултирала компании като „Евростан Уют” – Армения, „Кофейная контата” – Русия, „АРМИМПЕКС” Банк – Армения, „Немски колеж по финансово и банково дело”, „Амиот”, „Арлиан”, „Анелик Банк”, GTZ. „Институт за развитие на бизнеса и човешките ресурси”.

В България е единственият психолог, който работи с методите на смехотерапията. Консултант е по психология на Списание 8, където има авторска рубрика.

В практиката си Моника Балаян е провела над 1500 учебно-оздравителни курса, Курсове за развитие на интуицията, Тренинги за самоусъвършенстване, Комуникация, Разрешаване на конфликти, Тренинги за жени, Развитие на способностите, pазкриване на вътрешната сила.

 

Смехотерапия

Практическо занимание

За 45 минути ще говорим сериозно за смеха, ще се смеем, да, да, всички до един ще се смеем! Ще научите как с няколко упражнения може да стигнете до настроението и ще получите като подарък лечебна медитативна практика, която може да използвате навсякъде за себе си като „Бърза помощ”!

Защото, когато победиш страховете, ще победиш болестта и ще промениш живота си!

Ако ви е омръзнало болестта да управлява живота ви.
Ако състоянието на щастие е все повече мираж.
Ако животът губи яркостта на цветовете и се превръща в рутинен черно-бял филм.
Ако искате да разберете себе си.

Доверете се на СмехоТерапията! Започваме в 15,15 часа!