Моника Златанова

Моника Златанова

Фестивал Свободата да бъдеш | XXI издание | 28 октомври 2023 | Интер Експо Център

раздВИЖи се в себе си!

Tанцово-медитативна практика "Отвъд Ограниченията"

Движението е част от нашия свят, природа, смисъл, живот. Всеки миг е движение. И ние се движим с всеки миг. Понякога шумно и диво, понякога тихо и плавно. Можем ли да се движим, да дишаме, да наблюдаваме и усещаме това движение? Да регистрираме какво се случва в нас, да го изразим през жестовете и движенията на нашето тяло?

Танцовата-медитация “Отвъд ограниченията” е портал към настоящия момент, към самите нас. Чрез движението и дъха, водени от различни ритми, се потапяме в танц, който ни връща в тялото и ни позволява да се движим свободно – без хореография, без предварително измислени стъпки, без да се сравняваме с другите. Можем да си позволим да бъдем свободни, диви, цялостни, интуитивни, креативни. Да се раздвижим в себе си и да видим в себе си, да се изразим, доверявайки се на своето тяло.

“Отвъд ограниченията” е танцово-медитативна практика, която съчетава в себе си свободното движение на тялото и осъзнатото дишане.

Моника Златанова е човек на движението, отдаваща цялата си любов и енергия на всичко, което докосне сърцето й. Преминала е обучение за фасилтатор на танцово-медитативна практика “Отвъд ограниченията” при Радина Сундари, създател на практиката.

Танцува, защото практиката докосва сърцето й и иска да споделя това танцово преживяване.

А в сърцето й се крие и една огромна кауза. Моника е част от екипа на Фондация “Нашите недоносени деца” – член на Управителния съвет и Ръководител организационно развитие.

Към своите занимания добавя и любовта си към рисуването. Сертифицирана е като Специалист по нейрографика и в момента се обучава за Инструктор по нейрографика и Естетически коуч в “Учебен център Павел Пискарьов”, България – институт по психология на творчеството

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email