Omaya Herbs

Omaya Herbs е линия от три билкови чая – за тяло, ум и душа.

Направени са изцяло от български булки и са вдъхновени от древната мъдрост на Траките да живеят в едно цяло с Природата.

Ние от Omaya Herbs дълбоко вярваме, че Природата има всички отговори и всичко, което трябва да направим, е да се настроим и да слушаме внимателно.

Затова въплътихме тази мъдрост в чайовете ни, за да помогнем да се подхрани и възстанови деликатния баланс между тяло, ум и душа, за да бъдат те едно.

Нашите билкови смеси:

– Glowing Body с корен от глухарче –успокоява храносмилателната система и детоксикира тялото отвътре, за да може то да сияе отвън.

– Lucid mind с мурсалски чай – успокоява нервната система и в същото време тонизира ума, така че можеш да запазиш спокойствие, докато умът остава фокусиран. Ето защо ние нарекохме този чай Lucid Mind (Ярък ум).

– Female Bliss с роза – на физическо ниво този чай подобрява хормоналния баланс, а на емоционално действа ободряващо и отпускащо.

 

Нашето обещание

  • Използваме само билки, отгледани в България
  • Не добавяме изкуствени аромати. По-скоро рядко ще намерите добавени естествени аромати като скъпоценното масло от Роза Дамасцена
  • Ние разработваме нашите продукти заедно с експерти по чай
  • Всички наши чайове са и ще бъдат без кофеин