Organic Life Tree

“Ние вярваме, че успехът е резултат на  обединени усилия и постижения, споени от взаимното уважение към достиженията на участниците в него. Нашият екип е насочил усилията си към популяризиране на интеграцията  между алтернативната и алопатичната медицина. Ние вярваме,  че възкръсването на достиженията на древното знание трябва да бъде направено чрез мерилото и речника на съвременния човек и доказани чрез методите на модерната наука. В идеите, действията и продуктите на Органик Индия видяхме живото въплъщение на нашите принципи и цели. И се радваме на честта да бъдем  официални представители на Органик Индия за България.”

Продуктите на Organic India са био сертифицирани, като притежават едни от най-ценните сертификати- USDA, Кашер, EC сертификати, както и такива за добра производствена практика. Аюрведа практика.    

1.  Чай Тулси/ Свещен босилек/ – богата гама от чай на основата на Тулси и/или  с добавки на черен и зелен чай и екзотични смеси от билки и подправки като джинджифил, роза, канела, манго,нар.   През 2012 год фирмата пуска и серия лечебни чайове.

2. Хранителни добавки на основата на био сертифицирани индийски билки. Природните формули са дело на д-р Нарендра Сингх – лекар и учен с над 40 годишен медицински и преподавателски опит и са направени по Аюрведа практики.  Оценките, дадени за неговите трудове и научна дейност от страна на американски и западноевропейски лекари, го определят като пионер в дейността му за свързване на древното познание за живота –Аюрведа с достиженията на съвременната наука.

Предимства на продуктите на Organic India:

  • био устойчиво земеделие
  • почва без пестициди, без тежки метали
  • собствени насаждения и фамилни ферми
  • билки и плодове отглеждани в дивата природа за увеличаване на полезното им действие
  • стъклени опаковки
  • веган/ на растителна основа / капсули
  • машините се почистват с био препарати
  • билките се обработват през първите 72 часа, което е границата за запазване на  качествата им
  •  формулите са олекотени и създадени за безопасно ползване от хора, които не са добре запознати с Аюрведа / напр. не включват минерали или метали, за които се изискват специални познания /

Продуктите на Organic India ни носят глътка древна мъдрост от дълбокото познание за Земята, Природата  и Хората, наричано АЮРВЕДА.

wwww.organiclifetree.com