PODREDENI

Ние от PODREDENI.EU сме от онези, за които продуктите, с които работим не са просто стоки, а МИСИЯ. 
И тя е да напрaвим живота ви по-лесен, цветен, природосъобразен и подреден!

Подреден, защото вярваме, че това е част от хармонията и баланса. Затова избираме много внимателно нашите продукти и държим те да са иновативни, оригинални и качествени. Но най-важното : ДА СА С ГРИЖА ЗА ПРИРОДАТА-  екологични, от рециклирани материали и в устойчиви опаковки. И точно такива са брандовете Dock&Bay UK и Healthy Seas Socks NL, които представяме

 

 

Dock&Bay UK – стоки от 100% рециклирани пластмасови бутилки в биоразградими опаковки. Линията включва кърпи за плаж, баня, спорт, тюрбани за коса, тампони за грим, чанти. Не са забравени и нашите домашни любимци. Продуктите са меки и компактни, попиват отлично, съхнат 3 пъти по-бързо и не задържат влага и миризма! Част от приходите отиват в подкрепа на природозащитни организации. 

 

 

Healthy Seas Socks NL рециклира изоставени рибарски мрежи и ги превръща в ECONYL – иновативна текстилна нишка, която съчетава със 100% органичен памук. Резултатът е меки и удобни чорапи, като всеки модел носи името на вид риба! „Носи чорапи – Спаси Риба“ в помощ на инициативата „Здрави морета” 

 

Заедно за устойчиво бъдеще!

https://podredeni.eu

https://www.facebook.com/podredeni.eu

https://www.instagram.com/podredeni.eu/

https://www.youtube.com/channel/UCJJJcnQcDi_GG8Dn6GwEFPA