Радина Сундари

Радина Сундари

РАДИНА – СУНДАРИ (Dhyan Sundari) винаги се оказва на точното място и в подходящото време, не спира да се променя и да се търси. Основател е на Rhythm Space – градското пространство за медитации. Създател е и на танцово-медитативната практика “ОТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА” – начин за среща със себе си чрез лечебната силата на танца и движението. Завършила е специалност Педагогика в Софийски Университет “Св. Климент Охридски”. Посветила е основна част от живота си на танца. Нейните професионални успехи включват участия и призови места в национални, европейски и световни танцови конкурси. Преподавател и хореограф.

Има дългогодишен опит в сферата на рекламата и „инспирейшън“ маркетинга. Нейният път в търсенето и пробуждането на съзнанието се фокусира върху медитативните и телесно-медитативните практики, умствената чистота и древните шамански техники за лечение на тялото и душата чрез движението, танца и звуците. Обучена и сертифицирана в методите Регресия, Шаманско енергийно лечение, Аура четене, инициирана в Сейким, Изис Сейким. Води медитативни и танцово-терапевтични уъркшопи и семинари. Танцьор по душа, тя обича да пътува, обича да се връща в Индия, обича свободата да пътува сама и вълнението от срещите с хората по пътя. Посоката, в която се е отправила днес, е вътрешното пътешествие.

Отвъд ограниченията - танцова медитация

Отвъд ограниченията

Двучасова танцово-медитативна практика, част от Пролетния JustBe Ритрийт, 4-6 юни, х-л Лион, Боровец

OТВЪД ОГРАНИЧЕНИЯТА е танцово-медитативна практика, която балансира емоциите и свързва практикуващите дълбоко с тялото чрез движението, дишането и техниките на свободния танц – без хореография, без заучени стъпки, без значение от възраст, пол или предишен танцов опит.

Често влечението ни към сигурност и неведението какво ни готви бъдещето ни причиняват толкова много объркване. Вкопчването в това, което имаме и страхът от онова, което предстои, ни пречи да участваме в потока от изобилие на Вселената, води до блокиране на жизнената ни енергия и до застой. Да се отпуснеш в един танц с Непознатото, без да се опитваш да избягаш от него.

Не познаваш бъдещето?! Ти се намираш точно там, където трябва да си. Няма да има сигурност, поне не в смисъла, в който обикновено мислиш за сигурността (стъпки, хореография, партньор). Но ще бъде свободно, защото няма да има за кого и за какво да се хванеш – пускаш се, политаш, танцуваш това, което си сега и твоят опит става огромен. Тогава Непознатото е по-открито, по-мирно и по-освобождаващо от всичко, което някога си си представял. Стъпка напред, свободно движение, без страх… отпускане в потока на енергията… доверие и любов към тялото, то знае…

Контакт с Радина Сундари

(+359) 0897 889 181

последвайте радина в социалните мрежи

JustBe Colibri