Playback театър Storycatchers

„Сторикечърс“

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

Сценарият си ти

„Сценарият си ти“ е интерактивен импровизационен спектакъл, базиран на личните истории на хората от публиката. Сцената е огледало на емоциите дошли от залата, а актьорите са душевни спътници на разказвачите, превръщайки споделената им история в поетичен танц. Представлението е по реални истории, които са спонтанно изиграни и озвучени от актьорите и музикантите на сцената.

„To play it back” или да „върнеш обратно историята изиграна“, като дадеш на разказвача нова перспектива, нов поглед върху неговите търсения.

Сценарият си ти… а ние пресъздаваме магическата реалност на твоята история…

„Сторикечърс“ е професионална театрална компания занимаваща се с playback театър, танц и музика. Основана е през 2018 г. Сдружението създава условия за разкриване и развитие на човешкия потенциал в България чрез провеждане на културни събития, представления, обучения, пърформанси, концерти, фестивали и др.

Визията на „Сторикечърс“ е свързана с въвеждане на изкуството и производни нему съвременни арт психо-социални техники в социалната, образователната и здравната сфера.

Основен фокус при работата на  Сдружението са: високото художествено съдържание, професионалният подход, значимите актуални теми на съвремието.

Театрална компания “Сторикечърс” е член на International Playback Theatre Network (IPTN) и Center for Playback Theatre.

 

Разберете повече на https://www.storycatchers.org/ или се свържете с Виолина Василева на 0898644971.

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email