Teodora Kamenova

Теодора Каменова

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

Животът като пъзел

Често чувам клиенти да казват:

🧩 Много ми е разпиляно и на парчета в живота.

🧩 В момента в живота ми е хаос в ….област, а искам да го подредя.

🧩 Нещо не пасва на голямата картина.

🧩 Нищо не е на мястото си.

🧩 Не мога да се впиша в…

🧩 Липсва ми пространство и време, за да наредя нещата.

🧩 Тъкмо нещо подредя и връхлита нова информация/проект/проблем.

🧩 Знам какво искам и си го представям как искам да изглежда, но не знам откъде да започна.

Ами ако мога да черпя идеи от един…пъзел? Ами ако същите умения и принципи в подреждането приложа, за да наредя живота си и то с удоволствие? Например, ако една година представлява 365 части, които да подреждам ден по ден, парче по парче, каква би била крайната картина в края на годината?

Ами ако пъзелът/животът не е в една плоскост, а е в няколко измерения, например 3D?

Какво ако всеки от нас представлява парче, което има своето запазено място? И може да се впише безпроблемно в по-голямата картина на семейството/училището/организацията/света?

В сесията ще си задаваме тези и още много въпроси, ще рефлектираме и ще търсим отговори заедно. Ще подреждаме живота си парче по парче. въпрос след въпрос, докато стигнем до отговори.

Теодора Каменова е професионален индивидуален, групов и екипен коуч за ефективно и автентично общуване. Практикуващ коуч от 2012 година,  а от 2023 е акредитирана от Международната коучинг федерация (МКФ) с най-високата, трета, степен на професионализъм – Мастър коуч (МСС by ICF). С над 2 500 часа опит с клиенти и екипи в малки и големи български и международни компании, много от които са в листа на най-успешните Fortune 500.

Чрез кoмпанията си ConnecTEDY Ltd тя предлага коучинг, бизнес обучения и менторство на коучове, които искат да се акредитират към МКФ.

Нейната страст е да е добротърсач – да влиза в разговори, които носят смисъл и стойност на другия и повишават осъзнатостта на хората. В общуването си с всеки човек обича да слуша и да чува отвъд думите. И резултатът е, че винаги намира нещо общо със събеседника си. А с типичното коучинг любопитство и умения да задава трансформиращи въпроси се вглежда и вслушва в уникалното, различното у другия. Като (CommUniquеАtion) коуч  по този начин разбира какво е ценно за клиента – да направи, да има, да бъде, да остави след себе си, за да партнира да го постигнеКато катализира желаната вътрешна и външна трансформация, Теодора подкрепя клиентите си да общуват, да управляват промяната, да постигат цели, да изпитват удовлетвореност. Теодора вярва, че така допринася за добруването на всички – в екипа, организацията, семейството, обществото и тн.

Свържете се с Теодора

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email