Вирджиния Калчева

Вирджиния Калчева

Нумеролог, визионер в съвременното изкуство на общуване и споделяне, автор на проекта ДУЕНДЕ, съводещ и редактор “В часа на синята мъгла” – запазената марка за изкуство и култура в ефира на Дарик Радио. Проектът, изследва мястото на изкуството, културата, философията и естетика във формирането на начина ни на живот. Гости по темите са са любими артисти и творци от сферите на музиката, сценичното и изобразителното изкуство.

Познай себе си! И какво от това? - Питагорова нумерология

Питагоровата нумерология разпознава три основни психотипа или психологически модели, които имат своите универсални проявления, независимо от времето и мястото. Психотипът не е външна сила или същност, а това, което винаги носим и ни е на разположение. Във всяка нумерологична карта са закодирани вътрешната мотивация, изразена външно, чрез физически реакции, емоции, взаимодействия и партньорски връзки, различен подход към предизвикателствата в живота, различни приоритети и различна потребност от обмен с другите хора. Познавайки, добре себе си и човека до нас ние може да създадем пълноценни отношения, както в личен, така и в професионален план.

 

За Питагоровата нумерология: Мистиката на числата е сърцевината на питагорейската школа. Всичко в природата се измерва и подчинява на съвършен числов ред, закономерности и хармонии. Ако искаме да създадем свят в синхрон с личната ни истина, да участваме в творението, да “отгледаме” свое лично пространство и да осъществим себе си – питагоровата нумерология е ключът!

Питагоровата нумерология е бърз метод, чрез който само с датата на раждане можем да разкрием каква е връзката между Душа, Разум и Тяло и как да работим с нея; Задържаме ли енергията на страха и от какво са водени в действията си нашите партньори? Как проявяваме любовта си? На какъв език говорят чувствата на нашите близки? Каква е нашата вътрешна мотивация и как я проявяваме външно?

Питагоровата матрица илюстрира ясно потока от енергия, като материал за живота. Разкрива мисията на душата, предизвикателствата, с които се срещаме и неотложните задачи в това прераждане.