Владимир Борачев

Владимир Борачев

Владимир Борачев е усмихнат и вдъхновяващ коуч и лектор. От малък за него се твърди, че е като шило в торба, и с право. Той има зад гърба си солиден професионален опит в развитието и мотивирането на 11 успешни екипи в сферата на продажбите, маркетинга и бизнес управлението в две водещи организации – Xerox и Avon Cosmetics.

Владимир притежава степен Бакалавър по Бизнес Администрация от Американския Университет в България и Магистърска степен по Бизнес Администрация (MBA) от IESE Business School, Испания. Той е професионален сертифициран коуч (PCC) към Международната Коуч Федерация (ICF), член на Българската Коуч Федерация (ICF Bulgaria Chapter) и ментор към световната мрежа за предприемачи Endeavor.

Владимир приема за свой най-голям професионален успех развитието на хората, с които работи, като по-добри личности и професионалисти.

Повече за него на www.borachev.com

Себепознание и професионално развитие или кои са навиците, които ни дърпат назад

В тази практическа лекция ще поговорим за това, кои са важните неща за нашето професионално развитие. Ще открием навиците, които ни пречат в работата ни с хората около нас. Ще измерим своето Его и ще помислим в какви ситуации то ни пречи и в кои ни помага.  На база практични тестове, всеки участник ще има възможност да се погледне отстрани, да помисли за своите силни страни и области за развитие, и да планира своите индивидуални следващи стъпки.