Владимир Борачев

Владимир Борачев

Фестивал Свободата да бъдеш | XXI издание | 28 октомври 2023 | Интер Експо Център

Силата да казваш „не“

Всеки от нас изпада в ситуации, след които съзнателно или подсъзнателно съжалява, че не е казал „НЕ“. За някои от нас не е лесно да казваме „НЕ“ на своите близки, приятели, колеги, ръководители или непознати. Има какво да научим от тези, които го правят успешно.

В тази сесия ще поговорим защо и кога е важно да казваме „НЕ“. Ще споделя как осъзнах това по трудния начин, ще те провокирам и ще те накарам да се замислиш. Следващите стъпки ще зависят от теб. 😀

Владимир Борачев е сертифициран и акредитиран  коуч (Professional Certified Coach, PCC) към Международната Коучинг Федерация (International Coaching Federation, ICF). Той е гостуващ преподавател в Магистърската програма за ръководни кадри (EMBA) на Американския Университет в България (2010 – 2017; 2021 – ) и от 2018 г. има собствена авторска програма за развитие на ръководители „Пътешествие за лидери с Владимир Борачев“.

Владимир е завършил MBA програмата на IESE Business School, Испания и е от първи випуск на Американския Университет в България. От 2010 година, след 11 ръководни позиции с компаниите Xerox и Avon, той подкрепя активно и си партнира с ръководители от различни нива чрез коучинг, програми за ръководни екипи, преподаване и вдъхновяващи лекции. Наскоро излезе и неговата книга „Пътешествие за лидери“ – практичен наръчник за управление на хора, себепознание и лидерско развитие.

Повече за Владимир Борачев на www.borachev.com и на www.borachevbook.com

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email