Владимир Борачев

Владимир Борачев

Фестивал Свободата да бъдеш | XXII издание | 13 април 2024 | Интер Експо Център

Как да подкрепим нашите тийнейджъри да се превърнат в мислещи и независими млади хора?

(споделен опит от баща на двама сина)

Като родители ние искаме най-доброто за нашите деца. Искаме да ги научим, да ги предпазим и да бъдем до тях. Кое е най-доброто всъщност, което можем да им дадем? Много просто – да ги подкрепим да бъдат самостоятелни чрез изграждане на навици и умения за комуникация, носене на отговорност, търсене на какво им харесва и учене от грешките. 

В тази сесия Владимир ще сподели практични съвети как може да го постигнем, ще ви провокира да се замислите и ще ви разсмее с истории от своя опит на баща и преподавател.

Владимир Борачев е сертифициран и акредитиран  коуч (Professional Certified Coach, PCC) към Международната Коучинг Федерация (International Coaching Federation, ICF). Той е гостуващ преподавател в Магистърската програма за ръководни кадри (EMBA) на Американския Университет в България (2010 – 2017; 2021 – ) и от 2018 г. има собствена авторска програма за развитие на ръководители „Пътешествие за лидери с Владимир Борачев“.

Владимир е завършил MBA програмата на IESE Business School, Испания и е от първи випуск на Американския Университет в България. От 2010 година, след 11 ръководни позиции с компаниите Xerox и Avon, той подкрепя активно и си партнира с ръководители от различни нива чрез коучинг, програми за ръководни екипи, преподаване и вдъхновяващи лекции. Наскоро излезе и неговата книга „Пътешествие за лидери“ – практичен наръчник за управление на хора, себепознание и лидерско развитие.

Повече за Владимир Борачев на www.borachev.com и на www.borachevbook.com

Споделете с приятели

Facebook
LinkedIn
Twitter
Email