Владимир Борачев

Владимир Борачев
„Авторски права: Noble Graphics / Фотограф: Росина Пенчева“.

Владимир Борачев е сертифициран и акредитиран  коуч (Professional Certified Coach, PCC) към Международната Коучинг Федерация (International Coaching Federation, ICF). Той преподава в Магистърската програма за ръководни кадри (EMBA) на Американския Университет в България (2010 - 2017; 2021 - ) и от 2018 г. има собствена авторска програма за развитие на ръководители „Пътешествие за лидери с Владимир Борачев“.

Владимир е завършил MBA програмата на IESE Business School, Испания и е от първи випуск на Американския Университет в България. От 2010 година, след 11 ръководни позиции с Xerox Corporation и Avon Cosmetics, той подкрепя активно и си партнира с ръководители от различни нива чрез коучинг, програми за ръководни екипи, преподаване и вдъхновяващи лекции. В момента завършва първата си книга за лидерството, която се очаква да излезе на пазара през есента на 2022 г. Повече за Владимир Борачев на www.borachev.com

Да намериш себе си

Имал ли си усещането, че въртиш колелото като хамстер? Дните ти се нижат един след друг, като на филм, тичаш от къщи на работа и обратно, по задачи, проекти, предизвикателства, радости, деца, ипотека или наем, и какво ли още не. И докато се случва всичко това, времето неуморно си върви, ти чустваш неудоволетвореност и не разбираш защо.

Какво ще стане, ако за момент престанеш да въртиш колелото и се замислиш за това, защо си тук и каква е твоята кауза? Някои намират себе си още в ранна възраст, други по-късно, а трети цял живот се търсят. Аз съм оптимист и вярвам, че всеки може да намери себе си. В повечето случаи, това не идва просто така, а след много труд, грешки, перипети, провали, фалити, стрес, и какво ли още не.

В тази сесия ще поговорим за това, защо е важно и как може да намериш смисъла на своя живот, да намериш своята кауза, да намериш себе си. Ще споделя как това се случи при мен и при други хора. Ще те провокирам и ще те накарам да се замислиш. Следващите стъпки ще зависят от теб:)