Хули Леонис

Хули Леонис

Хули Леонис  е астролог, който вие вече познавате от телевизионния екран или от многобройните му публикации в интернет, а може би само сте чували за него и ще ви е интересно да се запознаете.

Хули Леонис е завършил специалност класическа астрология в Академията по астрология в Москва. Специализирал е в сферата на човешките взаимоотношения, винаги актуална и важна тема в живота на всеки от нас: отношения родители-деца, партньорски взаимоотношения, връзката на човека със самия себе си.
Повече информация за водещия може да прочетете тук: www.xyli-leonis.com

Любовта като карма

Любовта е многообразна и еднаква. Стигаме до нея по различни начини и искаме да бъдем ценени заради различни наши качества и това я прави различна, но всъщност се стремим към това да получим топло и сърдечно отношение и да бъдем приети – да се почувстваме уютно с друг човек и със самите себе си.  Затова любовта винаги е индивидуално преживяване. Нейната продължителност, мотивите й да се случи и да остане се виждат във вашата рождена карта.

По пътя на любовта ние отработваме както индивидуална карма, която се базира на личните ни преживявания, така и колективна, родова, която се свързва с близките ни – родителите, прадедите. Има различни големи  кармични заплитания по отношение на любовта. Някой избират да са самотни в любовта, други да не я откриват, трети да я откриват, но да не е споделена. Нито една от тези ситуации не е направена просто, за да страдаме. Тя иска да ни научи на нещо и да ни върне в нашия път на любовта, който е единственият истински.

Ако сте загубили представата какво е любовта за вас, то посъветвайте се и си припомнете. Ако сте тръгнали по чужд път на любовта – било то на родителите, на първата ви връзка, на приятелите ви, то спрете за момент, осъзнайте се и се насочете към вашия път.  По чуждия път няма любов за вас!